Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për media

2018/11/07 - 10:39

Sot, në ora 11:00, në objektin e vjetër të Komunës do të nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar dhe Komunës së Prishtinës lidhur me procesin e rekrutimit.

Ju ftojmë të na ndiqni.