Republika e Kosoves

Prishtinë

Agjenda e Kontratës Sociale për Kryeqytetin

2023/01/25 - 4:26

Agjenda e Kontratës Sociale është zotim i përbashkët ndërmjet zyrtarëve të komunës dhe qytetarëve për të përmirësuar komunikimin, bashkëpunimin dhe veprimet kolektive.

Për më shumë informata se çka përmban agjenda sociale, shkarkoni dokumentin më poshtë:

 AGJENDA E KONTRATËS SOCIALE PËR KRYEQYTETIN