Republika e Kosoves

Prishtinë

Aplikim për jetimët e rinj – Ndihmë mujore

2020/02/06 - 3:25

Organizata “Qatar Charity” njofton të gjitha familjet të cilat kanë jetim/e (pa baba) dhe janë të lindur nga viti 2006-2020 të paraqiten tek zyra jonë në Prishtinë, për të paraqitur kërkesën e tyre për pension të jetimit.

Paraqitjes tuaj ia bashkëngjitni këto dokumente originale:
• Certifikatën e lindjes (e jetimit) – origjinal
• Certifikatën e vdekjes (e babës) – origjinal
• Deklaratën e bashkësisë familjare – origjinal
• Vërtetimin e shkollës
• Letërnjoftimin e kujdestarit të jetimit/es
• 2 FOTO të fëmijës dhe 2 te kujdestarit të tij
• Certifikatën e nën hetimeve – kujdestari jetimit/es
• Viti i lindjes 2006 deri 2020
• Xhirollogarinë në bankën NLB në emër të fëmijës ose kujdestarit.

Pranimi i dokumenteve bëhet nga 09:00 – 15:00 në këto ditë: e hëne, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e shtunë.

SHËNIM: Kjo vlen vetëm për jetimët të cilët nuk kanë aplikuar më parë

Adresa: rr. Abdyl Frashëri nr. 24, afër sallës 1 Tetori – Prishtinë
Nr. kontaktues: 044 636 915 / 045 660 024
E-mail: qatarcharity.ks@gmail.com

 

Video: https://drive.google.com/file/d/1-vv8o8sgsPzSgSwHQUwa52G2zkjKNLTK/view

 

Nënshkruhet marrëveshje mirëkuptimi në mes të Komunës së Prishtinës dhe organizatës Qatar Charity