Republika e Kosoves

Prishtinë

Debat publik për Raportin e vlerësimit të ndikimit në mjedis për prodhimin dhe montimin e mjeteve piroteknike fishekzjarrëve në Vranidoll

2022/12/28 - 4:35

 

 Debat publik për Raportin e vlerësimit të ndikimit në mjedis për prodhimin dhe montimin e mjeteve piroteknike fishekzjarrëve në Vranidoll