Republika e Kosoves

Prishtinë

Drejtoria e Arsimit nga UNICEF në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe ka pranuar donacion për 58 shkollat e Komunës së Prishtinës materiale higjenike dhe dezinfektuese

2021/01/15 - 12:35

Sot, Drejtoria e Arsimit nga UNICEF në bashkëpunim me Ambasadën e Britanisë së Madhe ka pranuar donacion për 58 shkollat e Komunës së Prishtinës materiale higjenike dhe dezinfektuese.
Falënderojmë UNICEF dhe Ambasadën e Britanisë që kanë kontribuar për fillimin e semestrit të ri shkollor duke menduar për të mirën e rinisë së Prishtinës.