Republika e Kosoves

Prishtinë

Filmat e javës në Kino ARMATA

2018/11/05 - 11:22

5—11 nëntor
22” VIDEO
OPUS I (1921)
OPUS II (1923)
OPUS III (1924)
OPUS IV (1925)
Regjisor: Walter Ruttmann

E hënë, 5 nëntor
19:00h
The Internet’s Own Boy (2014)
Kohëzgjatja: 105 min.
Regjisor: Brian Knappenberger
Bashkëpunim me FLOSSK

E martë, 6 nëntor
21:00h
KONCERT
Theodore (GRE)

E mërkurë, 7 nëntor
20:00h
FILMI FRANKOFON
“Capitaine Conan” (1996)
Kohëzgjatja: 150 min.
Regjisor: Bertrand Tavernier

E enjte, 8 nëntor
16:00h dhe 20:00h
FILMI FRANKOFON
“Adama” (2014)
Kohëzgjatja: 85 min.
Regjisor: Simon Rouby

E premte, 9 nëntor
20:00h
FILMI FRANKOFON
“La Grande Illusion” (1937)
Kohëzgjatja: 113 min.
Regjisor: Jean Renoir

E diel, 11 nëntor
19:00h
FILMI FRANKOFON
“À l’Ouest, rien de nouveau” (1930)
Kohëzgjatja: 133 min.
Regjisor: Lewis Milestone