Republika e Kosoves

Prishtinë

Fushatës “Bëhu Mik i Prishtinës” iu bashkua edhe Kompania Softuerike “Celonis”

2020/12/23 - 5:18

Në hapësirën e re pranë parkut të Taukbahces së bashku me Drejtoreshën per Parqe Fatime Hajdari sot i kemi pranuar dhe mbjellur 60 drunjtë e dhuruar nga “Celonis”.

I falënderojmë nga zemra për dhuratën dhe vullnetin e mirë për të u bashkuar në iniciativën për një Prishtinë më të gjelbër.
“Celonis” është Miku i ri i Prishtinës!