Republika e Kosoves

Prishtinë

Hapet panairi Blej Shqip

2018/11/27 - 4:39

Panair mbarëkombëtar i organizuar tashmë tradicionalisht në Prishtinë, ku po ekspozohen dhe shiten prodhime nga Shqipëria dhe Kosova. Do të jetë i hapur për tri ditë me radhë, në sheshin “Skënderbeu”.