Republika e Kosoves

Prishtinë

Inspektorët e Rendit Komunal bashkë me Policinë dhe inspektorët përkatës nga niveli Qendror, në aksion të vazhdueshëm për mbikëqyrjen e zbatimit të masave

2020/07/29 - 10:18

Inspektorët e Rendit Komunal bashkë me Policinë dhe inspektorët përkatës nga niveli Qendror, në aksion të vazhdueshëm për mbikëqyrjen e zbatimit të masave.

Kujdesuni për veten dhe të tjerët!