Republika e Kosoves

Prishtinë

Kodet Unike të përfituesve të rimbursimit #covid19

2021/02/03 - 4:22

Komuna e Prishtinës ka filluar me ekzekutimin e mjeteve për të gjithë aplikuesit që kanë rezultuar pozitiv me covid19, nëpërmjet:

RT – PCR (pra, që është në listat e IKSHPK-së) dhe klinikat private të licensuara nga MSH.

Serologjik – Qendrat e Mjekësisë Familjare, Prishtinë

Rapid – Qendrat e Mjekësisë Familjare, Prishtinë.

 

Sot janë duke u ekzekutuar mjetet për 6,704 aplikues.

 

 Kodet Unike të përfituesve të rimbursimit #covid19