Republika e Kosoves

Prishtinë

Kryetari, Rama merr pjesë në ngjarjen e organizuar nga SPEEEX

2022/06/29 - 5:55

Kryetari, Rama merr pjesë në ngjarjen e organizuar nga SPEEEX, një nga kompanitë më të suksesshme për BPO në Kosovë, e jo vetëm!

Prishtinës i nevojiten kompani të tilla, të cilat kontribuojnë në punësimin dhe shfrytëzimin e plotë të potencialit të rinisë së Kosovës, që të mos kenë nevojë me lëshu vendin për punë e jetë më të mirë, sepse jeta dhe puna e dinjitetshme po u sigurohen këtu.