Republika e Kosoves

Prishtinë

Kryetari Rama pret në takim Ambasadorin e Gjermanisë z. Jörn Rohde

2022/01/06 - 5:32

Kryetari Rama pret në takim Ambasadorin e Gjermanisë z. Jörn Rohde, ku me theks të veçantë diskutuan për krijimin e hapësirave kulturore në kryeqytet, si dhe për rolin e Ambasadës Gjermane në organizimin e festivalit të Manifestës, i cili do ta fuqizojë turizmin kulturor në vend.

Ambasadori z. Jörn Rohde shprehu mbështetjen e tij në projektet të cilat e kanë për qëllim sigurinë dhe mirëqënien e qytetarëve të Prishtinës.