Republika e Kosoves

Prishtinë

Kryetari, Rama takon Komandantin e Forcave të Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Bashkim Jasharin

2022/06/30 - 6:11

Kryetari, Rama takon Komandantin e Forcave të Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Bashkim Jasharin, me të cilin diskutuan rreth mundësive për projekte të përbashkëta që do të rrisin sigurinë e qytetarëve të Prishtinës.

Bashkë me Gjeneralin Jashari, u dakorduan për të thelluar bashkëpunimin mes nesh, në fusha të ndryshme me interes për të mirën e Kryeqytetit dhe qytetarëve të tij.