Republika e Kosoves

Prishtinë

Kryetari, Shpend Ahmeti bashkë me Drejtoreshën për Arsim, Shpresa Shala dhe Drejtorin për Shëndetësi, Bujar Gashi vizituan shkollën “Nazim Gafurri” për fillimin e ri të vitit shkollor

2020/09/14 - 12:16

Po e fillojnë këtë vit shkollor në rrethana të pazakonta, me rregulla të reja e kujdes të shtuar, por ne iu urojmë vit të mbarë, suksese në rrugëtimin e tyre e mbi të gjitha shëndet!

Për ne prioritet është dhe mbetet shëndeti i fëmijëve, andaj i falenderojmë mësimdhënësit, prindërit e fëmijët për përkushtimin dhe kujdesin ndaj vetes dhe të tjerëve rreth nesh!

Urime e ju priftë e mbara!