Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Prishtinë

Kryetari Shpend Ahmeti bashkë me Drejtorin për Planifikim dhe Zhvillim të Qëndrueshëm Genc Bashota mirëpriten delegacionin nga Zyra Përfaqësuese e Taipei në Hungari të kryesuar nga Drejtori Albert C.W.Chang

2020/11/17 - 5:30

Sot, kryetari Shpend Ahmeti bashkë me Drejtorin për Planifikim dhe Zhvillim të Qëndrueshëm, Genc Bashota mirëpriti delegacionin nga Zyra Përfaqësuese e Taipei në Hungari të kryesuar nga Drejtori Albert C.W.Chang.

Duke iu uruar mirëseardhje në Prishtinë, në takim diskutuan për mundësitë e zgjërimit të bashkëpunimit në mes të dy Kryeqyeteteve me theks te veçantë në fushën e teknologjisë.

Jemi vendi me popullësinë më të re në Evropë dhe mundësia e absorbimit të njohurive dhe përvojave të reja në fushën e teknologjisë na bën vend atraktiv për investime strategjike dhe identifikim të resurseve njerëzore për këtë industri.