Republika e Kosoves

Prishtinë

Lista e Subvencioneve për Rini dhe Sport, Faza I – 2024

2024/07/03 - 2:06

  Lista e Subvencioneve për Rini dhe Sport, Faza I – 2024

 

  Lista e Subvencioneve për Rini dhe Sport, Faza I – 2024

 

 

Njoftim: Të gjitha palët e pakënaqura me punën e Komisionit për listën finale të lartcekur nga fushat e Rinisë dhe Sportit, mund të ushtrojnë ankesë në komisionin për shqyrtimin e ankesave për subvencione në fushën për Rini dhe Sport, në afat prej 5 (pesë) ditë pune, nga data e publikimit të kësaj liste finale në tabelën e shpalljeve të Komunës dhe ueb-faqen e Komunës.
Afati për dorëzimin e ankesave: e enjte dt. 04.07.2024 – e mërkure, dt. 10.07.2024 nga ora 08:00 deri në ora 16:00.
Ankesat dorëzohen me shkrim, për komisionin e ankesave, përmes Zyrës pritëse, sporteli nr. 6, Komuna e Prishtinës (objekti i vjetër)”