Republika e Kosoves

Prishtinë

Mbjelljen mbi 20 fidane në parkun e lagjes Dardania

2018/06/02 - 4:05

Komuna e Prishtinës ka mirëpritur donacionin nga kompania “Al Trade”, lidhur me mbjelljen e fidanëve na parkun e lagjes Dardania si dhe instalimin e sistemit të ujitjes në këtë pjesë.

Sot, Kryetari Ahmeti bashkë me nënkryetarin Pacolli, me përfaqësuesit e kompanisë “Al Trade”, punëtorët e “Hortikulturës” dhe nxënësit e shkollës “Dardania”, e bënë mbjelljen e mbi 20 fidanëve në këtë park.