Republika e Kosoves

Prishtinë

Nënshkruhet marrëveshja e mirëkuptimit për shpërndarjen e faturave të mbeturinave

2019/01/04 - 4:18

Nënkryetari I Komunës s Prishtinës, z Muhedin Nushi dhe kryeshefi ekzekutiv i ndërmarrjes “Pastrimi”, z Burim Kelmendi nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi për shpërndarjen e faturave të mbeturinave.
Faturat e mbeturinave për periudhën janar-mars 2019 mund të shkarkohen edhe online në këtë link: https://prishtina.smm-ks.com/public/
Për çdo pyetje apo paqartësi eventuale mund të shkruani në email-in: mbeturinat.pr@rks-gov.net