Republika e Kosoves

Prishtinë

Nesër, fillon faza e TRETË e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës

2020/06/28 - 7:59

Nesër, e hënë, 29 Qershor në ora 19:00, fillon faza e TRETË e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv.

Ju falemnderit paraprakisht!