Republika e Kosoves

Prishtinë

Një transformim thelbësor i hapësirës publike në lagjen “Dardania”

2020/09/10 - 3:49

Po finalizohen punimet për rregullimin e hapësirës për parkim te banesat kolektive “te Santea”. Banorët e lagjes e fituan fushën për basketboll e futboll dhe këndi i shëmtuar i mbeturinave do të riorganizohet.

E gëzofshit!