Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim – Nesër mbyllet për qarkullim rruga “Xheladin Hana”

2020/05/18 - 1:44

Për shkak të punimeve, nesër, e martë, 19 Maj, rruga “Xheladin Hana” në lagjen Bregu i Diellit, do të mbyllet për qarkullim të trafikut prej orës 06:00 – 15:00.

Ju falemnderit paraprakisht për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin!