Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për aplikuesit që nuk janë rimbursuar ende për #covid19

2021/10/19 - 1:37

Aplikuesit që nuk janë rimbursuar dhe që kanë aplikuar gjatë muajve Dhjetor 2020 – 13 Shtator 2021, duhet të na shkruajnë email: komunaprishtine@rks-gov.net , duke e dërguar numrin personal dhe vërtetimin e testit PCR.

Komuna nuk merr përgjegjësi nëse emri juaj nuk figuron në listën zyrtare të dërguar nga IKSHP.

Vërejtje:

– Testet serologjike dhe antigjene të bëra në klinika private nuk rimbursohen.
– Rimbursimi bëhet vetëm 1 herë nga komuna e Prishtinës.
– Për çdo gabim në të dhëna, përgjegjësia mbetet tek aplikuesi.

 

Aplikimi për ndarjen e ndihmës prej 50 euro për personat me #covid19

 

Video ilustruese për aplikim: Rimbursimi #covid19