Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për aplikuesit që nuk janë rimbursuar ende për #covid19

2021/05/26 - 7:36

 

 Kodet unike të paguara në Maj

 

Kodet Unike të paguara në Janar

 

Aplikuesit që nuk e gjejnë kodin unik të tyre dhe që kanë aplikuar gjatë muajve Dhjetor 2020 – Prill 2021, duhet të na shkruajnë email për të parë se ku qëndron problemi: komunaprishtine@rks-gov.net

 

Vërejtje: Testet serologjike dhe antigjene të bëra në klinika private nuk rimbursohen.