Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për bizneset përfituese të Tregut Veror

2023/08/12 - 6:45

Sot, me datë 12.08.2023, në ora 20:00 të gjitha bizneset përfituese të shfrytëzimit të shtëpizave, të jenë prezent në sheshin “George Bush”, për t`u njoftuar se në cilën shtëpizë janë caktuar sipas numrit rendor dhe për të gjitha informatat tjera.

Hapja e Tregut Veror, bëhet të hënën, me datë 14.08.2023, në ora 20:00.

 

 Lista e renditjes të shtëpizave (Tregu Veror)