Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për Institucionet Kulturore Vartëse të Komunës së Prishtinës

2018/10/03 - 3:35

Njoftohen Institucionet Kulturore Vartëse të Komunës së Prishtinës se thirrja për ofrimin e mbështetjes financiare publike për financimin e projekt propozimeve është zgjatur për 10 ditë, nga dt.03.10.2018 deri më dt.13.10.2018.

Të drejtë aplikimi kanë vetëm institucionet Kulturore Vartëse të Komunës së Prishtinës dhe jo kategoritë tjera.

Aplikimi bëhet vetëm përmes aplikacionit online krs.prishtinaonline.com