Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për qytetarë nga Ngrohtorja Termokos

2022/07/19 - 8:22

Takimi me banorë të ndikuar nga projekti “Solar 4 Kosovo”, mbahet më 21 korrik nga ora 18:00, në shkollën “Dituria” në Shkabaj, dhe më 22 korrik nga ora 18:00 në shkollën “Meto Bajraktari” në Prishtinë.