Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për qytetarë për Programin për zhvillim rural 2022

2022/07/20 - 2:38

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural si dhe Agjencioni për Zhvillim të Bujqësisë ftojnë fermerët-agrobizneset e Komunës se Prishtinës në seancën informuese që mbahet nesër, me datë 21 korrik 2022, në sallën e Kuvendit Komunal të Kryeqytetit, duke filluar nga ora 10:00-12:00.

Seanca ka për qëllim informimin e sa më të mirë të fermerëve-agrobizneseve lidhur me masat mbështetëse të ofruara nga MBPZHR-ja për vitin 2022.

 

 

Udhëzues për aplikim – Investimet në asetet fizike të ekonomike bujqësore

Udhëzues për aplikim – Investimet në asetet fizike në përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore

Udhëzues për aplikim – Përgatitja, zbatimi i strategjive të zhvillimit lokal – Qasja Leader

Udhëzues për aplikim – Diversifikimi i fermës dhe zhvillimi i biznesit