Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për qytetarë – Qendra e Mjekësisë Urgjente

2020/02/04 - 4:09

Në Qendrën e Mjekësisë Urgjente kanë filluar punimet për renovimin e tërësishëm të objektit dhe infrastrukturës përcjellëse.

Për këtë arsye, ekipet e kësaj Qendre janë rilokuar për të vazhduar punën dhe shërbimin ndaj qytetarëve.

Drejtoria dhe administrata janë vendosur në Qendrën e Mjekësisë Familjare 5, ndërsa ekipet e mjekëve të mjekësisë urgjente janë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare dhe Qendrat e Mjekësisë Familjare 4,5 dhe 11.

Numri i thirrjes për rastet emergjente mbetet i njejti – 194.