Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për shprehje interesi për shkollat Nazim Gafurri dhe Naim Frashëri

2020/07/27 - 9:37

 

SHFMU “Nazim Gafurri” – Pajisje për laborator

 

SHFMU “Naim Frashëri” – Pajisje me mjete didaktike për lëndën Edukatë muzikore