Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim për shprehje të interesit për shkollat e Prishtinës

2020/10/12 - 2:34

SHFMU “Dardania” – Menaxhimi i klasës

 

SHFMU “Elena Gjika” – Gjithëpërfshirja

 

SHFMU “Qamil Batalli” – Gjithëpërfshirja

 

SHFMU “Faik Konica” – Sigurimi i cilësisë në mësimdhënie përmes teknologjisë

 

SHFMU “Mitrush Kuteli” – Përdorimi i teknologjisë në mësimdhënie

 

SHFMU “Gjergj Fishta” – Identifikimi dhe përkrahja e nxënësve me inteligjencë të jashtëzakonshme

 

SHFMU “Ismail Qemali” – Metodologji të reja në mësimdhënie

 

SHFMU “Naim Frashëri” – Puna e kujdestarit të klasës

 

SHFMU “Nazim Gafurri” – Përdorimi i teknologjisë në mësimdhënie

 

SHFMU “Nëna Terezë” – Përdorimi i teknologjisë në mësimdhënie

 

SHFMU “Nexhmi Mustafa” – Përdorimi i teknologjisë në mësimdhënie