Republika e Kosoves

Prishtinë

NJOFTIM PËR TESTIME RAPIDE PËR COVID -19

2021/08/19 - 7:45

Të dashur qytetarë,

Komuna e Prishtinës do të vazhdojë me realizimin e testeve rapide për COVID – 19, nga data 20 gusht 2021, në Qendrën e Mjekësisë Familjare Nr. 7, në Emshir.

Orari i punës do të jetë 7 ditë në javë, nga ora 08:00 – 15:30.

Njëkohësisht ju bëjmë thirrje për vaksinim dhe për respektimin e masave mbrojtëse nga sëmundja COVID – 19.