Republika e Kosoves

Prishtinë

Njoftim – Rrethi i Fushë Kosovës

2020/01/10 - 4:47

Nga dje kemi filluar fazën e tretë të testimit, ku krahu i ri do shërbejë për hyrje në rrethrrotullim me qëllim të shkarkimit të qytetit dhe rrugët “Hekurudhat” dhe “Xhevdet Doda” do të kthehen në rrugë dykahore. Në ndërkohë mund të ketë disa ndryshime/plotësime shtesë varësisht nevojës për ta rregulluar trafikun.

Falenderojmë qytetarët për mirëkuptim!