Republika e Kosoves

Prishtinë

Orari i Kuzhinës Popullore

2019/01/10 - 3:19

Nga java e ardhshme, Kuzhina Popullore me orar të rregullt, sipas kalendarit të mëposhtëm:

Të hënën në Dardani
Ora 18:00, shkolla “Xhemail Mustafa”

Të martën në Kodër të Trimave
Ora 18:00, shkolla “Zenel Hajdini”

Të mërkurën në Dodonë
Ora 18:00, shkolla “Elena Gjika”

Të enjten në Kolovicë
Ora 18:00, shkolla “Xhavit Ahmeti”

Të premten në Kodër të Diellit
Ora 18:00, shkolla “Iliria”

Të shtunën në Hajvali
Ora 18:00, shkolla “Shkëndija”

Të dielën në Medrese
Ora 18:00, shkolla “Emin Duraku”

Për më shumë solidaritet, dhe mirëqenie!