Republika e Kosoves

Prishtinë

Orari i qarkullimit të autobusëve të Trafikut Urban gjatë ditëve të punës dhe gjatë fundjavave dhe festave

2019/01/11 - 1:13

Orari gjatë ditëve të punës

 

Orari gjatë fundjavës dhe festave