Republika e Kosoves

Prishtinë

Qytetarët me rrugë më të sigurta pas shtimit të shenjëzimit dhe sinjalizimit

2022/08/25 - 8:24

Në vazhdën e aktiviteteve për sa i përket shenjëzimit dhe sinjalizimit, Drejtoria e Shërbimeve Publike sot po vazhdon aktivitetin e saj në Kodrën e Trimave – në rrugën “Vëllëzërit Fazliu” që të vazhdojë më pas edhe me lagjet e tjera.

Drejtoria e shërbimeve publike këtyre ditëve ka qenë çdo ditë në terren duke vizituar lagje, rrugë dhe rrugica të kryeqytetit për ta parë nga afër gjendjen e sigurisë si dhe nëpërmjet bisedave me banorë ka marrë parasysh edhe kërkeset e tyre në lidhje me gjendjen.

Shenjëzimi dhe sinjalizimi vazhdojnë të mbesin ndër prioritetet dhe elementet kryesore në ofrimin e sigurisë së qytetarëve në komunikacion.