Republika e Kosoves

Prishtinë

Rrënohet një objekt pas konstatimit të rrezikshmërisë

2020/02/13 - 2:43

Ky objekt-gërmadhë në rrugën “Vëllezërit Domaneku” mund të shembej vet, dhe paraqiste rrezik për banorët, sidomos për fëmijët e lagjes.

Pas konstatimit të rrezikshmërisë nga Shërbimet Publike, Inspekcioni u kujdes që sot të bëhet rrënimi i kontrolluar dhe të pastrohet hapësira.