Republika e Kosoves

Prishtinë

Sonte, në ora 19:30, fillon faza e gjashtë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës

2020/09/14 - 8:32

Sonte, e Hënë, 14 Shtator fillon faza e gjashtë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Çdo mbrëmje nga ora 19:30, për 5 mbrëmje rresht do të dezinsektohen lagjet e ndryshme të zonës urbane e rurale të Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me ju, qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv.

Ju falemnderit paraprakisht!