Republika e Kosoves

Prishtinë

Sot mbollëm edhe 77 në Velani, në kuadër të iniciativës “Bëhu mik i Prishtinës”

2021/10/01 - 4:07

Kësaj radhe përmes miqve nga Raiffeisen Bank, të cilët treguan përkushtimin për mbrojtjen e mjedisit dhe kthimin e të mirave për komunitetin ku operojnë, përmes aksionit sot.
Jemi mirënjohës për të gjithë miqtë që ndihmuan dhe po ndihmojnë në gjelbërimin e Prishtinës sonë të bukur.