Republika e Kosoves

Prishtinë

Të gjithë autobusët e Trafikut Urban dezinfektohen rregullisht si masë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së Covid19

2020/06/24 - 7:48

Të gjithë autobusët e Trafikut Urban dezinfektohen rregullisht si masë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së #covid19. Poashtu, mbajtja e maskave nga të gjithë është e obligueshme dhe numri i udhëtarëve në autobus i kufizuar.

Të i zbatohmë me kujdes të gjitha udhëzimet nga IKShP, të mbrojmë veten dhe të tjerët rreth nesh sepse vetëm #bashkë mund të e tejkalojmë këtë situatë.