Republika e Kosoves

Prishtinë

Tetori muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

2021/10/01 - 4:03

Po e shënojmë këtë tetor duke ofruar shërbime falas të mamografisë për të gjitha gratë e Komunës së Prishtinës.
Eja në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) ose në Qendrën e Mjekësisë Familjare numër 5 për kontrolla rutinore dhe informim sa më mirë për sëmundjen e kancerit të gjirit dhe rëndësinë e zbulimit të hershëm të saj.
Zbulimi i hershëm shpëton jetë!