Republika e Kosoves

Prishtinë

Thirrje për aplikim për Tregun e fundvitit

2018/11/23 - 3:48

Tregu i Fundvitit, aktivitet ideuar dhe organizuar nga Komuna e Prishtinës në prag të festave të fundvitit ka për synim mbështetjen e bizneseve të vogla. Këto të fundit do të kenë rastin të bëjnë shitjen e produkteve ushqimore, suvenireve dhe kartolinave punëdore në shtëpizat e drurit të cilat do të vendosen në sheshin “Zahir Pajaziti”.

Afati për aplikim: 26 – 30 nëntor 2018 prej orës 08:30 – 15:00 | Komuna e Prishtinës – (ndërtesa e vjetër), sporteli nr.1.

 

 Rregullat e aplikimit për Tregun e Fundvitit

 

 Aplikacioni

 

 Lista e bizneseve të përzgjedhura për Tregun e fundvitit