Republika e Kosoves

Prishtinë

UNMIK dhuron 194 pako ushqimore dhe higjienike për familjet me situatë të rënduar sociale ekonomike

2021/05/18 - 8:59

Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë (UNMIK) ka dhuruar 194 pako ushqimore dhe higjienike për familjet me situatë të rënduar sociale ekonomike, e cila u është vështërsuar edhe më shumë gjatë kohës së pandemisë.
Falënderojmë UNMIK-un për mbështetjen dhe ndihmën për qytetarët e Prishtinës, sidomos në këto ditë plot sfida.