Republika e Kosoves

Prishtinë

Urime Fitër Bajramin

2022/05/02 - 12:00

Muaji i shenjtë i Ramazanit na mësoi se solidariteti, durimi, besimi dhe shpresa janë ndër virtytet më të larta të njerëzimit.

Le të jetë ky mesazhi që na shoqëron çdo ditë, dukë na dhënë forcë të jemi më të dashur e më të sinqertë me njeri-tjetrin.

Me dëshirën që Zoti t’jua ketë pranuar agjërimin, ju urojmë të gjithë juve besimtarëve Fitër Bajramin.