Republika e Kosoves

Prishtinë

Urime Kurban Bajrami

2020/07/31 - 7:21

Urime festa e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve muslimanë kudo që ndodhen.
Për shkak të situatës me pandeminë me #covid19, këtë vit festat po i presim e festojmë në kushte e rrethana krejt të tjera. Pavarësisht kësaj, Prishtina tregoi se jemi një, jemi shpi për krejt dhe se askush nuk do të mbetet në harresë dhe vetëm në Prishtinën tonë! Kështu #bashkë do të e tejkalojmë edhe këtë sfidë.
Ju uroj shëndet, mirëqenje e lumturi në familjet e juaja!