Republika e Kosoves

Prishtinë

Vazhdojnë punimet në rregullimin e hapësirës së parkingut te rruga “Andrea Gropa” dhe dhe hapësirës te “Qafa”

2020/07/29 - 1:39

Vazhdojnë punimet në rregullimin e hapësirës së parkingut te rruga “Andrea Gropa” dhe dhe hapësirës te “Qafa”.

Pamje e re me rend e rregull.