Republika e Kosoves

Prishtinë

Vazhdon investimi dhe angazhimi në përmirësimin e infrastrukturës në institucionet e arsimit parafillor

2020/10/14 - 2:38

Drejtoresha për Arsim Shpresa Shala bashkë me z. Mitsunori Ogsawara, i Ngarkuar me Punë në Ambasadën e Japonisë vizituan çerdhen “Gëzimi Ynë” ku kanë përfunduar punimet e renovimit të aneksit të objektit.

Falë bashkëpunimit me Ambasadën e Japonisë kemi siguruar një ambient bashkëkohor për fëmijët e kësaj çerdhe.

E gëzofshin me plot shëndet!