Republika e Kosoves

Prishtinë

Vizita e Kryetarit Rama në Tiranë

2022/01/10 - 12:45

Gjatë fundjavës, Kryetari i Komunës së Prishtinës, z. Përparim Rama bashkë me delegacionin e tij u mirëpritën nga Kryetari i Tiranës, z. Erion Veliaj dhe bashkëpunëtorët e tij. Kryetarit Rama iu dorëzua “Çelësi i Qytetit” nga homologu i tij, si simbol i hapjes së rrugëtimeve të reja të përbashkëta për të rinjtë tanë dhe qytetet tona.