Republika e Kosoves

Prishtinë

Adelina Fazliji

Emri dhe Mbiemri: Adelina Fazliji

Viti i lindjes: 1997

Numri i telefonit: 045 986 546

E-mail: fazliji.adelina@hotmail.com

Subjekti politik: AKR-AA

Profesioni:

Përvoja e punës: Raportuese dhe Call Center për zgjedhjet parlamentare në Kosovë – KDI gjatë vitit 2014. Asistente e ministrit – Ministria e Punëve të Brendshme prej shtatorit të 2017.

Adresa e banimit: Rr. Dëshmorët e Gollakut, Hajvali

Mandati: I