Republika e Kosoves

Prishtinë

Adrian Berisha

Emri dhe Mbiemri: Adrian Berisha

Viti i lindjes: 1990

Numri i telefonit: 049 885 882

E-mail: adrianberishaa@gmail.com

Subjekti politik: PSD

Profesioni: Ekonomist

Përvoja e punës: Adriani është i angazhuar vullnetarisht në shumë projekte në shërbim të komunitetit, si: ndihmesë organizatave Action for Mothers & Children; Kosova Philantropist; Project Maat etj.  Përveq punës si specialist i marketingut në Pi Communications dhe Rolling Rabbits, Adriani poashtu ka menaxhuar shumë lokale gastronome si Bon Vivant, Matisse, Konak, Prive; bashkëthemelues i çokollatës vendore me emrin amel si dhe së fundmi është zgjedhur nënkryetar i “Shoqata e Gastronomëve të Prishtinës”. Kordinator për marrëdhënie me publikun në “TedxPrishtina” si dhe bashkëthemelues i pazarit “Christmas Flea Market” ku qëllimi është grumbullimi i rrobave dhe fondeve për familjet në nevojë.

Adresa e banimit: Rr. Anton Harapi, 2/6 Nr. 16

Mandati: I