Republika e Kosoves

Prishtinë

Arbenita Murseli

Emri dhe Mbiemri: Arbenita Murseli

Viti i lindjes: 1992

Numri i telefonit: 044 280 939

E-mail: arbenita.a.murseli@gmail.com

Subjekti politik: AKR-AA

Profesioni:  Ekonomiste, gazetare

Përvoja e punës: Menaxhere dhe financiere në ndërmarrjen tregtare private “Leutrimi-Com” nga viti 2013 deri në vitin 2017. Nga prilli i vitit 2017 e deri më tani ushtron pozitën e zyrtares për informim në Aleancën Kosova e Re.

Adresa e banimit: Mati 1

Mandati: I